Degustaties

Ben je een liefhebber van wijn en wil je er graag meer over weten? Hoe wordt wijn gemaakt? Waarop moet je letten als je wijn proeft? Welk type wijn past bij welk gerecht? Kom het allemaal te weten tijdens een thuisdegustatie met familie of vrienden.

Hoe gaat het in z'n werk?

Vanaf 8 personen komt VinConnu naar je thuis of een andere locatie van jouw keuze. We proeven minstens een 8-tal wijnen. U stelt zelf of samen met ons een wijnpakket samen ter waarde van minimum 150 €. Samen doorlopen we de stappen van het proeven en worden de wijnen uitgebreid besproken. Tijdens het proeven krijgt u meer uitleg over hoe wijn gemaakt wordt, welke bewerkingen een invloed hebben op het eindproduct, meer info over de regio/wijnmaker,... Om de avond leuk en gezellig te houden, wordt alle info op een luchtige manier gebracht. Aan het einde van de avond krijg je de mogelijkheid om de geproefde wijnen te bestellen. Elke deelnemer die voor 150 € aan wijnen bestelt, krijgt 15 € korting aangeboden wat neerkomt op een gratis wijntasting indien iedere deelnemer wijn bestelt. Wij zorgen ervoor dat de wijnen worden geleverd bij de gastheer.

Wat moet u voorzien?

Minstens 8 wijnliefhebbers. Brood (naar keuze) om tussen het proeven door de smaak te neutraliseren. Indien je niet over voldoende glazen beschikt, brengen we ze graag voor u mee. De afwas is wel voor uw rekening :-)

De overige benodigdheden zoals kurkentrekker, spuwemmers, schrijfgerief, ... worden door VinConnu voorzien.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info. Wij kijken er alleszins naar uit om uw kennis over wijn te vergroten.